Här finner Du allt - oavsett kön, ålder eller läggning. Klicka vidare för att se Vårt fascinerande utbud av sexleksaker och hjälpmedel, underkläder. Vi har även graviditets & ägglossningstester, glidmedel, kondomer och kosttillskott. Vi skickar Din försändelse med högsta diskretion märkt med Malmö video AB, redan samma dag.

Varför inte överraska någon Du tycker om? Vi har det mesta Du behöver eller söker efter. 


Våra produkter håller hög kvalitét, och är från de mest välkända aktörerna på marknaden. Vi har även produkter som Vi rekommenderar, och är stolta över att kunna erbjuda från de lite mer blygsamma producenterna. Vi erbjuder 1 års garanti på samtliga vibratorer och sexleksaker. Våra produkter skall även vara pålitliga och säkra för Dig som försöker bli gravid. De tester Vi har till försäljning är av hög kvalitét för att ge Dig ett korrekt och pålitligt resultat. När det kommer till Våra sexleksaker och sexhjälpmedel, kommer produkterna leverera njutning och tillfredställelse.

Sex är någonting viktigt, inte bara för ett par - utan även för den enskilde individen. Att njuta av sex och uppleva en orgasm, bidrar till bättre hälsa. Vid dessa händelser frigörs hormonet Oxcytocin, detta lindrar smärta i kroppen samt bidrar till bättre sömn. Forskning tyder på att immunförsvaret blir mer motståndskraftigt, blodtrycket sänks och motverkar hjärt & kärlsjukdomar. Män löper även mindre risk för att drabbas av prostatacancer. Du förbränner även kalorier och kan se aktiviteten som träning. Oavsett om Du har en partner att dela upplevelsen med eller inte - har Intimaffären produkter som levererar njutning. Sexleksaker eller hjälpmedel kan hetta upp er relation, och även förbättra vardagen. Använd Din kreativitet, det finns mycket produkter att prova!

          

     

   

      

 

Vårt lager uppdateras ständigt efter världens välbehag och nyheter. Vi får dagligen in nya och spännande produkter som Vi vill dela med Oss av. Vi vill gärna bidra till ett bättre samliv och en hög livskvalitet, oavsett åldern hos Våra kunder. Hos Oss kan Du få inspiration till större njutning i vardagen, såväl till de lite hetare stunderna i livet. Vi riktar Oss till Alla - oavsett önskemål och ekonomisk förutsättning. Vi har ett brett sortiment och tilltalande prisbild jämfört med våra konkurrenter. Du har alltid möjlighet att ställa Dina frågor till Vår mail dygnet runt. Det kan gälla användning av en produkt, hur Du skall lägga en beställning m.m.

Om Du behöver hjälp, goda råd och inspiration att hitta den bästa produkten, så hjälper kundtjänsten gärna Dig. Vi har god erfarenhet av Våra produkter.

Du når Oss på [email protected] dygnet runt.

      

Säte: Malmö

Innehar F-skattebevis och momsregistrering i Sverige SE556550 7760 .

 

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt