För kvinnan - Se produkter i G-punkts kategorin

Det sägs att när Du finner G-punkten, och lyckas få en G-punktorgasm  - så befinner Du Dig i ett sexuellt delirium. En G-punktsorgasm är mycket kraftigare, intensivare och mer långvarig till skillnad från en vanlig orgasm. Om Du känner på insidan i slidans främre vägg (ganska nära urinröret), ca 5 centimeter in - så har Du funnit Din G-punkt. Den känns som en räfflad och lite skrovlig hudyta. När kvinnan är upphetsad, svullnar den och kan enklare lokaliseras. När en kvinna känner att en G-punktsorgasm är på väg, kan det kännas som att Hon skall kissa på sig. Om Du känner Dig osäker under utforskandet av G-punkten, kissa alltid innan - då behöver Du inte vara orolig, känslan är korrekt! Under en G-punktsorgasm kan kvinnan få en slags utlösning som ibland kallas för fontänorgasm, detta är inte urin utan en vätska från Skenes körtlar som är ganska klar. Du kan stimulera G-punkten med vibrationer, och tryck. Med hjälp av ett lång eller pekfinger kan den stimuleras med "kom hit-rörelser" som liknar ett grepp Du har på ett Bowlingklot, samtidigt som Du har lite lätt tryck. Gör gärna stimulans på klitoris samtidigt eller oralsex för att kvinnan skall bli upphetsad. Vi har alla hjälpmedel Du kan tänkas behöva för att Du ensam, eller i sällskap med Din partner skall uppleva en fantastisk vaginal upplevelse. G-punktsstimulering kan vara svårt i början, tills man kommer på hur man skall gå tillväga. Det viktigaste är att Du är avslappand och känner Dig sexuellt upphetsad, då kommer det att gå mycket lättare. Det är viktigt att Du finner en sexleksak som passar just Dig, som känns bekväm. De flesta hjälpmedel har en böjd eller vinklad topp, för att underlätta för Dig att få stimulans just på G-punkten. Flashing G-Spot Vibrator är en enkel och prisvärd stav som är mycket populär. En dildo, vibrator eller stav med böjd topp är enklaste hjälpmedlet för att uppnå G-punkts orgasmer! Det finns vibratorer som stimulerar Din G-punkt, samtidigt som den stimulerar Din klitoris. Det finns även G-punktsvibrator som Du kan bära under samlag, denna stör inte mannens penis under penetration - tvärtom! - Han kan njuta av sköna vibrationer, och sköta vibrationslägena till Dig med en fjärrkontroll. En sådan omtalad produkt är LELO´s Tiani eller LELO´s Ida. Använd gärna ett skönt glidmedel eller en klitorisvibrator under utforskandet, det gör Dig mer upphetsad och arbetet blir till ett glatt nöje. Multipla orgasmer är något Du kan njuta av, och även träna upp som kvinna.

 

  

 

Klitorisorgasm - Genom att stimulera kvinnans klitoris som sitter ovanför slidingången och området intill med fingrar, mun eller någon sorts sexleksak med t.ex vibrationer kan kvinnan få en klitorisorgasm. En klitorisorgasm är den vanligaste typen av orgasm en kvinna kan uppleva, en del kvinnor upplever även G-punktsorgasm inuti vaginan som Vi skriver om lite längre upp. Klitoris är kvinnans "ollon", precis som på mannen - är detta en väldigt känslig punkt för beröring. Om man ser till klitoris storleksyta och antal känselceller (vanligtvis över 8000 stk för själva området) - så är det absolut känsligast på hela människokroppen, därav det är så enkelt att få klitorisorgasm. Se gärna köpkategorierna Vibratorer & Glidmedel för sköna produkter till klitorisorgasm.

 

 

 

För mannen - Se produkter i Vibratorer för Honom

Analvibratorer eller pluggar, prostatavibratorer, P-punktsvibratorer har blivit mer och mer populära. Mannen kan på så vis uppnå en väldigt häftig och kraftfull sexuell stimulans. Dessa vibratorer är böjda och vilar mot den manliga prostatan. Vibratorn ger tryck eller vibrationer mot området som blir stumulerat, och de kan användas samtidigt som mannen har penetrationssex för en mycket stark upplevelse. Tänk på att alltid använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, detta för Din säkerhet. Glidmedel gör även upplevelsen starkare och mer njutningsfull.

 

 

 

 

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt