Underklädesguiden - Att köpa underkläder till Henne

 

Att köpa underkläder till Din partner kan vara svårt - Här följer en guide som förhoppningsvis skall hjälpa Dig att välja rätt.

Att fråga Din partner förstör överraskningsmomentet, och inte vill Du fråga rakt ut om storleken. Se till att undersöka garderoben i ett gott syfte. Följande behöver Du anteckna:

Storleken på trosor - för köp av string/trosor

Storleken på BH - för köp av BH eller korsettliknande överdelar med kupor för brösten

Klädstorleken som dominerar i t.ex. linnen eller klänningar - för köp av nattlinnen, babydolls

Eventuella färger som verkar förekomma bland plaggen, underkläderna i garderoben - så att Du köper något hon tycker om!

 

Om hon däremot vet att du ska köpa underkläder till henne, fråga efter:


    Storleken på trosor.

    Storleken på BH.

    Storlek på linne eller klänning.
   
    Vilken typ av underklädesmodell hon tycker om, och färger som hon tycker om / inte tycker om. Samt ifall hon tycker om spets eller inte.Att välja rätt storlek kan vara svårt. Storlekar skiljer sig från märke till märke och passformer kan variera, men om Du kollar vilken storlek som dominerar i hennes garderob bör Du vara på den trygga sidan. De flesta BH-storlekar matchar hennes BH-storlek i garderoben. Välj gärna efter den BH hon använder oftast, denna är säkerligen den bäst passande i storlek. Onesize storlekar finns som passar de flesta kvinnor, men inte alla. Vid köp av nattlinnen/babydolls så går du efter samma storlek som återfanns bland linne & klänningar.

Tänk på att få kvinnor har en modellkropp, så undvik gärna jämförelser eller att nämna detta. Det är bättre att säga att Du såg plagget, och tyckte att hon skulle vara attraktiv i det.

 

Färgval och modell på underkläderna

Ditt val av underkläder skall göra att hon känner sig sexig, snygg, bekväm och ge självförtroende. Försök minnas vad hon brukar bära när hon vill känna sig attraktiv. Antingen i sängkammaren, vid en romantisk middag eller till fest. Är hon förtjust i spets eller inte?

Svart, Rött eller Vitt är klassiska färger som ofta går hem hos alla kvinnor.

Åt den mer traditionella kvinnan, gör inga extrema klädval som är väldigt utmanande - detta kan ge signaler om att hon inte är tillräckligt sexig.

Tänk på att köpa till henne, inte Dig själv. Om du har möjlighet att fråga en väninna, kan detta vara en hjälpande hand när det kommer till färgval och modell som faller henne i ögonen.

Klicka här om Du vill komma till Underkläder för Henne.


 

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt