Lösvagina - PornHub Double Penetration Stroker - Intimaffären.se Lösvagina - PornHub Double Penetration Stroker - Intimaffären.se Lösvagina - PornHub Double Penetration Stroker - Intimaffären.se

Lösvagina - PornHub - Double Penetration Stroker

459 kr
Finns i lager
Slutsåld - Kommer inom kort!
.
  Köp » Fri frakt vid köp över 600 kr
Slutsåld - Kommer inom kort!
Produktbeskrivning:

Den ultimata sexleksaken för dig som har svårt att välja! Double Penetrator från PornHub är en kombinerad lösvagina och lösrumpa - i en och samma sexleksak. Denna lösvaginan består av ett hårt hölje med rundade lock i varje ände, och under dem finner du antingen en inbjudande vagina eller tight anal! Insidan på denna lösvaginan är både knottrig och räfflad, och den är tillverkad av ett riktigt naturtroget material.

Locken i ändarna gör dessutom att det skapas ett härligt vakuum inuti masturbatorn när den avnjuts, och du reglerar enkelt suget genom att skruva på locket i änden. Denna lösvaginan är dessutom superenkel att rengöra, då den bara är att ta ur det dirskreta höljet.
Talka in denna godingen efter varje rengöring så har du en hållbar och naturtrogen leksak under otroligt lång tid framöver!

 

Produktinformation
 Vibrationer  -
 Funktioner  Dubbeländad lösvagina
 Rotation  -
 Material  TPE, ABS
 Längd  21,6 cm
 Ø  5,6 cm
 Batterier  -
 Inkl. Batterier  -
 Färg  Flesh, svart
 Yta  Slät + räfflad, knottrig
 Hårdhet  Hårt hölje, mjuk insida
 Ljudnivå  -
 Delar  1
 Framtagen För  Män
 Kategori  Lösvaginor
 Varumärke  Övriga Varumärken - PornHub

 

Använd ett vattenbaserat glidmedel till denna sexleksaken - så håller sig materialet på topp!Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt