Sexleksaker Set - PornHub Dirty Weekend Kit - Intimaffären.se Sexleksaker Set - PornHub Dirty Weekend Kit - Intimaffären.se Sexleksaker Set - PornHub Dirty Weekend Kit - Intimaffären.se

Sexleksaker Set - PornHub - Dirty Weekend Kit

375 kr
Finns i lager
Slutsåld - Kommer inom kort!
.
  Köp » Fri frakt vid köp över 600 kr
Slutsåld - Kommer inom kort!
Produktbeskrivning:

Det absolut bästa setet med sexleksaker som amn kan tänkas behöva! Detta lilla set är komplett med alla de populäraste sexleksakerna, och det kommer ifrån kända PornHub. I detta set ingår -

  • Analplugg - med ring i änden och en helt slät och glansig yta. Pluggen är max 1,8 cm i diameter och är perfekt för nybörjare.
  • Bulletvibrator - med 7 explosiva vibrationslägen som regleras med ett knapptryck i botten. Vibratorn har en sidenmatt yta och kan placeras i både fingersleeven och penisringen för att skapa extra njutning!
  • Fingersleeve - att sätta in bulletvibratorn i. Sleeven har en knottrig yta och en ring på sidan som gör att du på ett ögonblick får en fingervibrator.
  • Penisring - med tunnel upptill för bulletvibratorn. Ringen är glansig och är tillverkad av ett flexibelt och slitstarkt material, och den kommer göra att erektionen håller längre samtidigt som ni har möjlighet att njuta av ringen tillsammans med vibrationer.

Detta setet har allt man kan tänkas behöva, och är idealiskt för dig som är debutant och har svårt att välja vad du vill ha. Detta setet kommer tillfredsställa på alla tänkbara sätt - och både män och kvinnor.

 

Produktinformation
 Vibrationer  7 lägen
 Funktioner  Komplett set med leksaker
 Rotation  -
 Material  TPE, ABS
 Längd  7 cm + 5,3 cm + 5,5 cm & 6 cm
 Ø  1 - 2,8 cm
 Batterier  3x LR44
 Inkl. Batterier  Ja
 Färg  Svart
 Yta  Glansig + slät + knottrig
 Hårdhet  Fast + hård
 Ljudnivå  Låg
 Delar  4 + batterier
 Framtagen För  Perfekt för debutanter!
 Kategori  Set med sexleksaker
 Varumärke  Övriga Varumärken - Pornhub

 

Använd ett vattenbaserat glidmedel till denna sexleksaken - så håller sig materialet på topp!Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt