Analdildos


Analdildos är härliga sexleksaker för anal-stimuli, som oftast är något mindre i storlek än den vanliga dildon eller massagestaven. Denna typen av sexleksak är otroligt populär - både bland kvinnor och män, och anal-stimuli är något alla testar någon gång i livet, vissa tycker om det och andra inte.
I vårt sortiment med dildos för anal-stimulans hittar du stavar både med och utan vibrator, av olika material och olika design och med en rad olika funktioner. Gemensamt har de alla att de stimulerar analöppningen, ringmusklen och ändtarmen!

Var försiktig när du utforskar anal-stimuli, och är du tillsammans med en partner - lyssna på varandra! Det är viktigt att du använder dig av mycker glidmedel, och i vårt sortiment hittar du glidmedel som är framtagna just för anal-stimuli - som är tjockare i konsistensen än vanliga glidmedel.
Var extra noga med hygienen när ni leker med analen! Tvätta eventuella sexleksaker noga samt era händer! Det finns även intimduschar som gör den anala hygienen superenkel att sköta.

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt