Analkulor


Analkulor är en populär sexleksak för anal-stimulans - som är lika poppis bland nybörjare som proffs! Denna typen av sexleksaker för rumpan, är oftast i en nätt och smidig storlek - vilket gör att de passar även den som tidigare inte njutit av anal-stimul.
Analkulor är i regel, ett band med kulor som avslutas med en rem eller liknande i änden. För bästa tänkbara stimulans av denna sexleksaken - för in en kula åt gången i analen, och dra sedan sakta ut dem när du känner att du är nära orgasm. Du uppnår en form av stimuli som är svår att beskriva som annat än himelsk!

Var försiktig när du utforskar anal-stimuli, och är du tillsammans med en partner - lyssna på varandra! det är viktigt att du använder dig av mycker glidmedel, och i vårt sortiment hittar du glidmedel som är framtagna just för anal-stimuli - som är tjockare i konsistensen än vanliga glidmedel.
Var extra noga med hygienen när ni leker med analen! Tvätta eventuella sexleksaker noga samt era händer! Det finns även intimduschar som gör den anala hygienen superenkel att sköta.

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt