Analpluggar


Analpluggar - eller buttpluggs - är populära sexleksaker för stimulans av analöppningen. Den populäraste varianten av dessa sexleksakerna är de pluggar som är droppformade som avslutas med ett stopp i botten. Den droppformade designen stimulerar analöppningen och ringmusklen på ett enastående sätt, och många analpluggar kan bäras under sexakten - för att få det dubbelt så skönt!

I vårt sortiment med analpluggar hittar du pluggar med och utan vibrator, i olika material och storlekar samt med olika typer av stopp i botten. Vi erbjuder även analpluggar vars stopp är berikat med en gnistrande sten - som förvandlar pluggen till ett vackert analsmycke!

Var försiktig när du utforskar anal-stimuli, och är du tillsammans med en partner - lyssna på varandra! det är viktigt att du använder dig av mycker glidmedel, och i vårt sortiment hittar du glidmedel som är framtagna just för anal-stimuli - som är tjockare i konsistensen än vanliga glidmedel.
Var extra noga med hygienen när ni leker med analen! Tvätta eventuella sexleksaker noga samt era händer! Det finns även intimduschar som gör den anala hygienen superenkel att sköta.

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt