Prostatamassörer


Prostatastimulans är något som blir mer och mer uppmärksammat och uppskattat! Denna typen av njutning kan bara män uppleva - då kvinnor inte har en prostata.
I prostatan produceras 20% av satsen som kommer vid utlösning, och det är denna körteln som oftast ligger bakom cancer hos män.

En studie som gjordes i USA 2004 visar att om man stimulerar och tömmer prostatan ordentlig - motverkar man risken för prostatacancer! Många kan inte tömma prostatan helt - och då är en prostatamassör det perfekta redskapet!
Bland våra prostatastimulatorer hittar du produkter med och utan vibrator samt i olika storlek och material. Gemensamt har de att de skänker en stimulans som är obeskrivligt skön OCH hjälper dig att motverka en farlig sjukdom.

Var försiktig när du utforskar anal-stimuli, och är du tillsammans med en partner - lyssna på varandra! det är viktigt att du använder dig av mycker glidmedel, och i vårt sortiment hittar du glidmedel som är framtagna just för anal-stimuli - som är tjockare i konsistensen än vanliga glidmedel.
Var extra noga med hygienen när ni leker med analen! Tvätta eventuella sexleksaker noga samt era händer! Det finns även intimduschar som gör den anala hygienen superenkel att sköta.

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt