womanizer w500 rose intimaffaren billigast womanizer w500 rose intimaffaren billigast womanizer w500 rose intimaffaren billigast womanizer w500 rose intimaffaren billigast womanizer w500 rose intimaffaren billigast

Klitorisstimulator - Womanizer - W500 Pro Rose

1 839 kr
Finns i lager
Slutsåld - Kommer inom kort!
.
  Köp » Fri frakt vid köp över 600 kr
Slutsåld - Kommer inom kort!
Produktbeskrivning:

En fantastisk, enastående och revolutionerande sexleksak - med orgasm-garanti!

Womanizer W500 Pro Rose är en vacker, exklusiv och fantastisk klitorisstimulator, som till skillnad från andra klitorisstimulatorer på marknaden, använder sig av ett pulserande lufttryck och vakuum! Womanizer W500 Pro är den förbättrade, tystare och starkare versionen av den storsäljande Womanizer - som har hjälprt hundratusentals kvinnor att uppnå skyhöga orgasmer!

Denna ergonomiskt utformade godingen har 8 olika stimulationslägen, är berikad med en gnistrade Swarovski-kristall som on-off-knapp och en design som gör den för snygg för att ligga i byrålådan!
Munstycket är tillverkat av silkeslen silikon, och utan direkt beröring av klitoris - kommer du uppnå nivåer av orgasmer som du aldrig tidigare har upplevt! Du reglerar enkelt stimulationsläge genom ett enkelt knapptryck på den blanka avlånga knappen på ovansidan.

Womanizer W500 Pro Rose är uppladdningbsar via en medföljande USB kabel och adapter så du även kan ladda den via kontaktuttaget. Det medföljer även 2 olika stora munstycken, en förvaringspåse och bruksanvisning på 11 olika språk.

 

Produktinformation
 Lägen  8 lägen
 Funktioner  Exklusiv klitorisstimulator
 Rotation  -
 Material  ABS, Silikon, Swarovski kristall
 Längd  12,5cm
 Ø  6,2cm
 Batterier  Inbyggda
 Inkl. Batterier  Uppladdning via USB-kabel
 Färg  Röd / Rosor
 Yta  Slät, silkeslen
 Hårdhet  Hård, mjukt munstycke
 Ljudnivå  Låg
 Delar  Womanizer + 5 tillbehör
 Framtagen För  Kvinnor
 Kategori  Lyxiga Sexleksaker
 Varumärke  Womanizer

 

Använd ett vattenbaserat glidmedel till denna sexleksaken - så håller sig materialet på topp!Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt