Klitorisvibrator - Tenga - Iroha Ume-Anzu

229 kr
Finns i lager
Slutsåld - Kommer inom kort!
.
  Köp » Fri frakt vid köp över 600 kr
Slutsåld - Kommer inom kort!
Produktbeskrivning:
 

En enastående liten vibrator från ett av världens populäraste varumärken bland män - Tenga. Iroha är en liten goding framtgen för kvinnor och par, som har en spännande design och otroliga vibrationer! Denna vibratorn har en spännande form, och är perfekt för punktstimulans över hela kroppen. Iroha har en ergonomiskt anpassad design, som gör den extra enkel att hålla och dess spännande material gör att den är 100% vattentät.

Denna godingen kan avnjutas på upp till 50 meters djup och på ett batteri, kan du räkna med 5 timmar ren njutning! Du sätter nektl igång vibratorn med hjälp av en diskret knapp på sidan, och den kan du avnjuta den som klitorisvibrator, stimulera bröstvårtorna eller smeka mannens känsliga perineum - området mellan pungen och anal. Bara din fantasi sätter gränsen för hur Iroha ska bli din bästa vän i sovrummet! Denna lilla färgklicken är inte baraen fröjd att titta på - den kommer ge dig orgasmer som aldrig förr!

 

Produktinformation
 Vibrationer  1 läge
 Funktioner  100% vattentät klitorisvibrator
 Rotation  -
 Material  Elastormer, ABS
 Längd  7cm
 Ø  6cm
 Batterier  1x AA
 Inkl. Batterier  Ja
 Färg  Två nyanser av rosa
 Yta  Slät, len
 Hårdhet  Fast
 Ljudnivå  Låg
 Delar  1 + batteri
 Framtagen För  Kvinnor
 Kategori  Klitorisstimulans
 Varumärke  Tenga

 

Använd ett vattenbaserat glidmedel till denna sexleksaken - så håller sig materialet på topp!Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt