Bondage & BDSM - Intimaffären.se - Sexleksaker


Bondage och BDSM har funnits i årtusenden, och det som idag är den absoluta startpunten var Fifty Shades of Grey. Efter att dessa böckerna blev en supersuccé - utvecklades lekarna i våra sovrum till att bli lite mer spännande, eggande och njutbara!

A och O när det kommer till Bondage och BDSM är att man som partners måste lita på varandra - och ett stoppord måste finnas. Man ska aldrig gå med på att göra mer än det man vill göra. Att utforska och njuta av dominans-lekar är något som måste växa fram - om man själv inte är riktigt erfaren och vet vad man tycker om och inte!

Inom bondage och BDSM finns det oändliga grenar, med allt från riktigt bindande lekar - som shibari och kinbaku sessioner, olika fetisher som Pony- Puppy- eller Doctors play - där man verkligen tar rollspelen till helt nya nivåer! 
I vårt sortiment hittar du kompletta kit med redskap som är perfekta att börja med när man är oerfaren, sen finns det en uppsjö med kraftigare, starkade och mer slitstarka produkter - inom alla kategorier! 

Varför inte skapa extra *spänning* i sexlivet, genom Electro Play, fär en elektrisk strömkälla skickar ut stötar i ställbara styrkor, eller kör på säkra kort, och investera i handbojor, fotbojor, piskor och ögonbindlar. Vi har massor av produkter som garanterat kommer göra ert sexliv till något helt nytt och spännande!

Se vem av er som är den dominerande och vem som är den undergivne - det kan bli otroligt spännande och njutbart!

Se till att ha en sax och en tång i närheten när ni börjar utforska Bondage och BDSM - för att snabbt kunna släppa din partner fri från BDSM redskap innan panik uppstår!

 

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt