Electro Play


Electro Play är en gren inom BDSM och bondage, som har vuxit sig större och större genom åren. Denna typen av stimulans grundar sig i TENS - som är en form av terapi för dem med kroniska värk eller värkproblematik. Men det tog inte lång tid innan det visade sig att denna typen av stimuli inte bara användes i medicinskt syfte - utan tog en stor plats i våra sovrum!

Electro Play, eller Shock Therapy som det också kallas, brukar i regel bestå av en strömkälla och plattor som fästs på huden. Strömenhetera vi säljer går på batterier och inte via kontaktuttag - vilket gör dem säkra att använda även för nybörjare.

Electro Play går ut på att man med hjälp av en strömkälla eller strömenhet skickar ut elektriska stötar - och dessa stötarna kan skickas ut via dildos, probes, analpluggar, bröstklämmor och mycket mer! Stötarna gör att nervtrådarna får sig en rejäl kick och muskulaturen drar ihop sig. Genom strömkällan kan du välja hur hårda stötar du vill ha eller ge din partner - och det kan kännas som kittlande stimulans eller riktiga stötar. 

 

Denna typen av stimulans ska användas med försiktighet, och man ska inte använda denna typen av sexleksaker om man är gravid, har pacemaker, hjärtproblem eller neurologiska sjukdomar.
Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt