Dildos


Dildos, massagestavar, dongar, löspenisar.. Kärt barn har många namn! Dildos har funnit i årtusenden, och har skänkt både kvinnor och män enastående njutning. Idag har över 80% av alla kvinnor i Sverige en eller flera sexleksaker, och denna siffran ökar ständigt! Oavsett i vilket stadie man befinner sig i under livet, så är njutning någonting vi alla behöver - då är en dildo det populäraste valet!

Hos oss på IntimAffären.se, så hittar du dildos, vibratorer, massagestavar och dongar i mängder av utföranden - alla fyller samma funktion, men går under olika namn. Dildo är vanligtvis samlingsnamnet för alla sexleksaker som är till för penetrering, och de kan vara både till vaginal och anal stimulans. Dildos med vibrator är något av det som är populärast, och denna typen av dildo finns i mängder av utförande och i minst lika många olika material. Massagestavar och vibratorer går oftast under samma namn - då de fyller samma funktion, att stimulera genom vibrationer. Dongar är det som skiljer sig mest utifrån resterande dildos, och det är för att denna typen av sexleksak oftast är i realistisk design och berikade med pung.

Utöver de ovannämnda modellerna erbjuder vi även dubbeldildos - som är framtagna för lekar då två njuter av samma dildo, eller för dubbelpenetrering på egen hand. Till de dildos som har sugpropp har vi strap-on selar - även kallade harness - i vårt sortiment, som är perfekta för lekar då det ska vara ombytta roller eller lekar mellan två kvinnor. 

I vårt sortiment finner du dildos av massor av olika karaktär och design, som är tillverkade av olika material, är hårda eller mjuka, och från olika tillvkerare! Vad alla våra produkter har gemensamt - utöver att de är noga utvalda och sköna - är att de är fria från Ftalater enligt EU-förordningen och fria från andra skadliga ämnen.
 

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt