Analdildos


Anal-stimulans är något som är uppskattat både bland kvinnor och män, även om man idag pratar betydligt mycket mer om den manliga njutningen som uppstår vid anal-stimulans.
Den känsliga prostatan som sitter ungefär 5 centimeter upp i analöppningen - mot pungen till - och den känns lite som en kastanj, är en punkt som enbart män har. Stimulans av denna punkten, kan ge en helt ny nivå av njutning och en speciell utlösning.

I vårt sortiment med analdildos hittar du speciella prostatastimulatorer - men också helt vanliga stavar i mindre och nättare storlek.
Här hittar du dildos både med och utan vibratorer, i olika form och färg samt olika material. 
Det är viktigt att du är försiktig vid anal-stimulans, och är ni två - så lyssna på varandra, annars kan obehag uppstå!
Det är även väldigt viktigt att det används ett bra glidmedel vid denna typen av stimulans - då analen inte har lika aktiva slemhinnor som exempelvis vaginan. I vårt sortiment hittar du speciella glidmedel i tjockare konsistens - för just anal-stimulans.

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt