G-Punktstavar


G-punkten är en omtalad och mytomspunnen punkt i vaginan som skänker njutning utan dess like när man har hittat den! Denna punkten finns ungefär 5 centimeter upp i vaginan - mot venusberget till - och vid tryck och stimulans av denna punkten får man orgasmer som är starkare än några andra!

G-Punkten har fått sitt namn ifrån gynekologen Ernst Gräfenberg som hittade punkten när han 1950 publicerade en avhandling om kvinnors orgasm, och vad urinröret har för betydelse för denna. Det har varit många som har påstått att denna punkten inte existerar - och minst lika många som håller med Gräfenberg. Dock kan ingen av dessa säga något om att just denna punkten i kvinnans underliv, är extremt skön att stiulera!

När kvinnor blir upphetsade ökar denna punkten i storlek - vilket gör det enkelt att hitta den - och när man för första gången har fått en G-punktorgasm, så är det busenkelt att hitta samma punkt igen.

Vid en G-punktorgasm kan man få en fontänorgasm - detta är inte urin, utan en vätska som Skenes körtlarna producerar. Hos vissa kvinnor är dessa körtlarna större än andra, och i och med detta får alla kvinnor olika mycket vätska vid en fontänorgasm. Det kan handla om bara några droppar eller flera matskedar.

I vårt sortiment av sexleksaker och stimulatorer för G-punkten hittar du massor av vinklade stavar, dongar och vibratorer som är framtagna för att komma åt denna underbara punkten i kvinnans underliv! Utforska denna punkten du också, och upplev njutning som tar dig upp till skyarna!

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt