Mr Rabbit


Mr Rabbit är en utav de absolut mest populära och uppskattade sexleksakerna på marknaden för kvinnor! Denna godingen fick extremt mycket uppmärksamhet i början av 2000-talet, då den blev uppmärksammad i Sex And The City - och sedan dess har denna enastående staven utvecklats i oändlighet!
Mr Rabbit har funnits sedan 90-talet, men det är först efter uppmärksamheten i TV som den hittade hem till kvinnor runt om i världen.
Det som gör att man känner igen denna mytomspunna sexleksaken är den delen av staven som stimulerar klitoris - som ofta ser ut som en liten kanin, vars kittlande öron ger klitoris en obeskrivlig behandling!

Mr Rabbit finns i mängder av olika modeller och är tillverkade av olika material, samt erbjuder massor av härliga funktioner. Det finns garanterat en Mr Rabbit för varje smak - och de absolut bästa och populäraste hittar du hos oss!

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt