Små Dildos Ø -3,5cm


Dildos och massagestavar finns i oändligt många olika utföranden, och i denna kategorin hittar du stavar som är det perfekta valet för nybörjare, för anal-stimulans och punktstimulans - så som klitoris. Stavarna du hittar i denna kategorin har en diameter som är mindre än 3,5 centimetr - vilket gör dem till det utmärkta valet för dig som vill utforska din kropp och vad du tänder på!

Stavarna i denna kategorin är även perfekta för dig som har gjort vaginala operationer eller nyligen fött barn. Vid sådana tillfällen kan nerver gå sönder, och det kan uppstå obehag. Använder man sig då av en mindre dildo för att försiktigt töja vaginan eller analen, inför exempelvis samlaget tillsammans med en partner, går det mycket enklare och risken för att det ska göra ont minimeras.

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt