Glidmedel


Glidmedel är något alla borde ha hemma - och de finns i oändligt många olika varianter!
Vissa tänker kanske att man "blir tillräckligt blöt ändå", men sanningen är den att det inte är bra för kroppen att enbart ta på sina egna reserver när det kommer till glidförmåga. 
Bland våra glidmedel hittar du både vatten- och silikonbaserade glidmedel, och de har dessa egenskaperna -

  • Vattenbaserade glidmedel - Finns med både smak, doft och stimulerande egenskaper. Denna typen av glidmedel fungerar till all form av njutning, både med och utan sexleksaker. Vattenbaserade glidmedel är oftast de som är snällast mot kroppen, och de flesta av dem är anpassade till vaginans känsliga pH-balans. Vi erbjuder även vattenbaserade glidmedel med tjockare konsistens - som oftast är anpassde för analsex och lekar med sexleksaker för rumpan.
     
  • Silikonbaserade glidmedel - Denna typen av glidmedel har en otrolig glidförmåga och de håller betydligt mycket längre än vattenbaserade glidmedel. Vi rekommenderar dock att man inte använder silikonbaserade glidmedel till sexleksaker - om de inte är gjorde av ABS eller annan hårdplast - då vissa material kan reagera på silikonet och då smälta och missformas.
    Silikonbaserade glidmedel finns också i tjockare konsistens för analsex.

Bland våra glidmedel hittar du sorter från de ledande tillverkarna, så som JoyDivision, Eros och Pjur. Och du hittar garanterat ett glidmedel som är perfekt till dina lustar och behov!

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt