Massage & Oljor


Massage är något som är otroligt avslappnande och intimt - och något man sällan unnar sig själv. Men man behöver inte lägga enorma summor pengar på att gå till en massör -  det räcker med att ha en härliga massageolja och sin partner nära.

Massageoljorna du finner i vårt sortiment består av både naturella, smaksatta, väldoftande och 2-in-1 produkter, och vissa av våra oljor är även lusthöjande - tack vare att de är berikade med Afrodisiatiska ingredienser och/eller feromoner.
Att ge sin partner en härlig massage är sällan varken jobbig eller dyrt - men det ger en ovärderlig stund av njutning tillsammans! Beröring ökar nivåerna av oxytocin i kroppen - det omtalade och vetenskapligt bevisat lusthöjande, avslappnande och avslappnande hormonet som kroppen själv bildar. Man kan aldrig få för lite oxytocin i kroppen - och vid beröring ökar halterna av oxytocin i kroppen.

Utöver massageoljor hittar du kroppsmassörer - Wands - i vårt sortiment. Dessa supermaskinerna är perfekta att använda för att mjuka upp stela muskler eller för att öka blodcirkulationen i till exempel axlarna och nacken. Men dessa godingarna är även otroliga när det kommer till intim-stimulans! Wands är riktiga supermassörer som ger otroliga orgasmer, och de finns i både väggfasta och uppladdningsbara varianter.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt