Sexhjälpmedel - Intimaffären.se - Sexleksaker


Alla människor kommer någon gång i livet till en punkt då man kan behöva lite hjälp på traven för att kunna njuta ordentligt. Dagens stressiga miljöer och situationer - och det faktum att man alltid är uppkopplad! Vi alla får svårare att slappna av - och det har stor inverkan på sexlivet! 
Utöver dagens stress, så finns det många sjukdomar och händelser som kan göra att sexlivet inte blir som förr. För detta finns det mängder av olika typer av hjälp att få!

Bland våra sexhjälpmedel finner du en rad olika produkter som är framtagna för att hjälpa både kvinnor och män att få tillbaka gnistan och kunna njuta ordentligt!
Här hittar du bland annat stimulerande geler, glidmedel och sprayer, penisringar och penispumpar som hjälper erektionen, knipkulor som är ett fantastiskt hjälpmedel för kvinnor under hela livet - och mycket mer!

Här hittar du produkter som är perfekta för kvinnor både innan och efter graviditet eller kirurgiska ingrepp. En rad olika artiklar som är det naturligaste och snällaste för kroppen - för att få igång erektionen. Olika medel och produkter som hjälper till vid analsex - och en massa produkter som kommer hjälpa dig med din intim-hygien!

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt