Intimvård, Hygien & Rengöring


Vi tillhandahåller produkter för intimvård och andra rengöringsprodukter för Dina sexleksaker.

Om Du söker intimvårdande duschkrämer eller rakprodukter har vi RFSU´s säkra och testade produkter i denna produktkategori. Om Du och Din partner gillar anala lekar, och värdesätter hygien - så har Vi dem rätta produkterna. 

En intimdusch för analt eller vaginalt bruk fylls med ljummet vatten, och rengör skonsamt. Det finns duschmunstycken som du kan applicera på Din ordinarie duschslang. Skruva enkelt på denna, och spola tills det kommer en behaglig vattentemperatur. Kopplingarna är i Svenska standardmått, och därmed passar dem på de flesta blandare. Om inte så finns det kopplingar att köpa hos Din byggvaruhandel.

För att hålla Dina sexleksaker i gott skick, och bevara dess ursprungliga känsla är det viktigt att Du tar väl hand om dem. Använd inga starka rengöringsmedel eller liknande produkter om inte instruktionerna säger det. Försök alltid i första hand att enbart använda ljummet vatten. Vissa produkter kräver ett speciellt puder/powder för att behålla sin verklighetstrogna hudkänsla. Den typen av talkpuder hittar du också i denna produktkategorin.

För kvinnor som använder tampong finns nu ett mer kroppsvänligt och miljövänligt alternativ - nämligen menskopp. Menskoppen är ett uppsamlingskärl i medicinskt testad och kroppssäker silikon som Du enkelt för in i Din slida precis som en vanlig tampong. 

Vi har även tamponger som inte hindrar Dig från att ha penetrationssex under mensen, eller möjliggör bad och bastu. Dessa är tillverkade i kroppssäkert skumgummi som suger åt sig blodet uppe i Din slida. Dessa är mycket enkla att få ut igen då de har en liten skåra i sig, och sväller vid uppsugning av blodet. Du eller Din partner kommer varken känna eller se något blod under användning av dessa.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt