Knipkulor & Stimulanskulor - Intimaffären.se - Sexhjälpmedel


Knipkulor

Knipkulor - även kallade Geishakulor - är det absolut effektivaste sexhjälpmedlet för kvinnor för att träna upp bäckenbottenmuskulaturen! Detta är små kulor som är tillverkade av en rad olika material och de finns i massor av olika tyngder - gemensamt har de att de hjälpder dig med kinpövningarna!

Att träna bäckenbottenmuskulaturen är en ren hälsoboozt för underlivet, då knipkövningar gör att man motverkar en rad olika åkommor som kvinnor kan få med åldern, så som urinläckage, bäckenbottenproblematik  och framfall - och används knipkulor innan en graviditet, blir förlossningen lättare och underlivet kommer snabbare tillbaka till hur det var innan förlossningen.
Knipkulor gör att de vaginala musklerna blir tränade och på så sätt får du en tightare vagina - och du kommer uppleva att orgasmer blir otroligt mycket intensivare än tidigare!

Knipkulor brukar inte ha något snöre, utan tyngden i kulorna gör att de på egen hand åker ut - om du inte kniper! Kulorna kan inte ta vägen någonstans inuti dig - och det räcker med att du slappnar av i bäckenbotten så faller kulorna ut - helt av sig själva! När du ska få ut kulorna, rekommenderar vi att du står på knä över en matta eller i sängen - då kulorna kan spricka om de faller mot ett hårt underlag.

 

Stimulanskulor

Stimulanskulor förenar nytta med nöje, då de skänker härlig stimulans - samtidigt som du tränar upp din bäckenbotten. Dessa kulorna har ett ytterhölje och lösa tyngder inuti sig - som gör att det automataiskt skapas vibrationer vid varje rörelse du gör - som uppstår när tyngden slår emot ytterhöljet.

Dessa kulorna ger inte lika effektik träning som knipkulor som enbart är tyngder - då den typen av knipkulor är mindre i storlek och oftast tyngre - vilket gör att man måste knipa för att kulorna inte ska trilla ur.

Stimulanskulor gör att bäckenbottenmuskulaturen drar ihop sig när vibrationerna uppstår - och det krävs inte mycket för att det ska börja vibrera! Du kommer uppleva att ditt underliv blir tightare och du kommer satidigt ha det riktigt skönt under tiden du tränar! Att bära denna typen av kulor i vardagen gör de vanliga sysslorna mycket roligare! Du kommer njuta samtidigt som du diskar eller dammsuger!

Stimulaskulor brukar i regel vara ett par kulor som sitter ihop och har ett snöre - så att de enkelt kan dras ut. Denna typen av knipkulor är oftasts större i diameter - vilket inte ger samma effektiva träning som rena knipkulor - men du kommer oavsett få ett starkare underliv än du hade tidigare!

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt