Lusthöjande


Alla drabbas någon gång i livet av att lusten inte riktigt infinner sig som förr. Med vårt hektiska samhälle, där vi ständigt är uppkopplade och med tider att passa - blir många gånger lusten lidande! Vi har helt enkelt inte riktigt energi kvar för att känna lust. Då finns det många hjälpmedel som kan hjälpa på traven!

Vi tillhandahåller en rad spännande och effektiva produkter som hjälper lusten på traven - allt från den omtalade Spanska Flugan till stimulerande produkter.
Vi säljer inga receptbelagda läkemedel eller olagliga produkter - så som "Poppers" och Kamagra - utan våra produkter är godkända av livsmedelsverket och läkemedelsverket. 

Söker du receptbelagda läkemedel som Viagra - måste du gå via en läkare för att få dessa. Det är väldigt viktigt att göra kontroller innan man tar den typen av preparat - då de påverkar hjärtat, blodkärlen och levern. De produkter du finner i vår butik innehåller naturliga lusthöjande ingredienser - så som till exempel Rosenrot och Ginseng. Om du tar några läkemedel, bör du rådfråga din läkare innan du tar något av våra ätbara preparat.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt