Penispumpar


Penispumpar är ett utav världens bästa och skonsammaste sätt att få en både längre och grövre penis! Det finns nog ingen man som inte tänkt tanken att han vill ha en större penis på bredde, längden eller både och - då är en penispumps det absolut bästa valet! En penispump hjälper dig först och främst med erektionen och hjälper den att hålla i sig.

En penispump gör att blodet flödar snabbare till penisens svällkroppar - vilket resulterar i att du får ett kraftigt stånd. Ju mer och ju oftare du pumpar - destor större blir dina svällkroppar i penisen! Utöver att du får en grövre och längre penis - så beskrivs pumpandet som känslan vid oralsex.
Den vanligaste penispumpen på marknaden, använder sig av luft och vakuum för att få svällkropparna att bli större och fyllda. Den vanligaste pumpen har en cylinder med en manschett nertill och en pumpballong eller annan typ av handtag - med en knappventil under handtaget.

När du börjar pumpa - använd alltid ett vattenbaserat glidmedel runt manschetten nertill på pumpen - så blir känslan behangligare och det blir tätare mot kroppen.
Börja pumpa försiktigt och pumpa bara så länge som du tycker att det är skönt. Sluta direkt om det det uppstår obehag eller gör ont! När du har pumpat upp till ett behangligt tryck, låt trycket vara en liten stund, innan du släpper in luft i pumpen med hjälp av ventilen på pumpen. Pumpa sedan upp vakuum igen, och upprepa processen tills du är nöjd med resultatet. Det är äldigt individuellt hur länge man pumpar, men du bör inte överskrida 20 minuter.
Ett kontinuerligt pumpande har en vetenskapligt bevisad effekt - att du får en större penis!

Vissa pumpar är utrustade med en manometer / tryckmätare. Om du har en sådan - håll koll så att du inte överskrider 5Hg - och absolut inte över 10Hg!
Pumpar du för hårt, kan du skada din penis och du kan få stora och smärtsamma blåmärken, och vävnad kan bli skadad om du pumpar för hårt. Så pumpa aldrig mer än vad du tycker är behagligt!

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt