Penisringar


Penisringar - även kallade erektionsringar - är ett mycket effektivt sätt att få behålla erektionen länrge! Man kan kort och gott säga att en penisring stryper möjligheten för blodet i penisens svällkroppar att flyta vidare ut i kroppen. Det krävs inte mycket tryck för att det ska fungera - och i vårt sortiment hittar du massor av olika typer av penisringar!

Penisringar kan vara utformade på mängder av olika sätt, och tillverkade av mängder av olika material. Penisringar finns i ställbara varianter - som är det ultimata valet för nybörjare, det finns ringar med vibrator - som ger bärarens kvinnliga partner enastående stimulans och det finns penisringar av metall - som är väldigt populära bland vana användare av penisringar - och oändligt många fler typer!

Man kan välja att bära penisringar på polika sätt - bara runt penisen, bakom pungen eller runt penisen och pungen. Det finns även speciella pungringar som gör att testiklarna dras nedåt - en känsla som fler och fler har upplevt och beskriver som något otroligt!

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt