Speciellt för Henne


Sexleksaker har avnjutits i årtusenden, och idag är det mer accepterat än någonsin! I denna kategorin hittar du massor av sexleksaker som är framtagns för just tjejer och kvinnor. Här hittar du bland annat -

Vagina & Klitorispumpar - som är riktigt härliga sexleksaker för henne, och som ökar känsligheten enormt mycket. Denna typen av vakuumpumpar är riktigt populära, och de är väldigt många män som älskar synen av att se sin partners underliv öka i storlek!

Knip- & Stimulanskulor - Något av de bästa som existerar för kvinnor och deras njutning! Knipkulor är oftast tillverkade av solida material - så som metall eller glas, medans stimulanskulor oftast är tillverkade av hårda material - men som är ihåliga och döljer en lös tyngd inuti sig. 
Den största skillnaden mellan knupkulor och stimulanskulor är främst att knipkulorna ofast är lösa och deras vikt gör att man måste använda bäckenbottenmuskulaturen för att ha dem på plats - medans stimulanskulor oftast har en tjockade diameter och den lösa tyngden inuti kulorna gör att det skapas 'vibrationer' i varje rörelse du gör. 'Vibrationerna' gör att bäckenbottenmuskulaturen automatiskt drar ihop sig.
Oavsett vilket du väljer - är det otroligt effektiva produkter, som motverkar många problem som kan uppstå under tiden man åldras.

I denna kategorin hittar du även hjälpmedel - så som artiklar och produkter som är perfekta att använda sig av efter operationer och förlossningar. Du hittar även produkter för klitorisstimulans, altrnativa artiklar att avnända under mensen och massor med andra artiklar - som är framtagna för just kvinnor!

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt