Graviditet


Under och efter en graviditet kan hjälpmedel behövas. Vissa har turen att ha en graviditet som knappt märks, medans andra har det riktigt kämpigt de månaderna man väntar på att ens barn ska komma till världen.

Vi på Intimaffären har tagit hänsyn till dessa perioderna - och vad de gör med kvinnokroppen. I vårt sortiment hittar du bland annat knipkulor - som är ett superbt hjälpmedel både innan, uncer och efter en graviditet, men du hittar även uppblåsbara produkter som kan användas när man närmar sig tiden för förlossning. Att använda sig av uppblåsbara sexleksaker, gör att de vaginala musklerna sträcks ut och medicinska undersökningar har visat att mindre än 5% av de kvinnor som nyttjat en uppblåsbar sexleksak innan sin förlossning spricker under förlossningen!

Efter en graviditet är man riktigt öm i underlivet, och det kan ta tid innan sexlivet kommer igång igen. Men för att göra det hela lite enklare, så har vi samlat ihop våra minsta dildos och vibratorer - som är perfekta att använda sig av innan det är dags att få igång sexlivet med din partner igen.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt