Klitorisstimulans


Klitorisstimulans är tveklöst det absolut effektivaste sättet att få en kvinna att få orgasm! Denna känsliga punkten hos kvinnan är olika känslig för alla - vissa behöver direkt punktstimulans av klitoris för att komma och för andra räcker det med att området runt om klitoris får stimulans.

Den absolut vanligaste sexleksaken för klitorisstimulans är den klassiska klitorisvibratorn - som har samma form som tamponger - liten och rundad, men det finns även spetsiga och knottriga. I vårt sortiment med produkter för klitorisstimulans hittar du oändligt många olika varianter och modeller, och det finns garanterat en klitorisvibrator för varje kvinnas önskemål och behov.

Bland våra klitorisstimulatorer hittar du även den mytomspunna och otroligt effektiva Womanizer, och modeller liknande denna, som istället för vibrationer använder sig av pulserande lufttryck eller vakuumsug. I tester har denna typen av klitorisstimulatorer visat sig vara den absolut effektivaste produkten för att en kvinna ska få multiplaorgasmer!

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt