Knipkulor & Stimulanskulor


Det absolut effektivaste sexhjälpmedlet för kvinnor och deras behov!
Knipkulor och stimulanskulor - även kallade Geishakulor eller Ben-Wa kulor - är speciella kulor som är framtagna för att hjälpa kvinnor att maximera sina knipövningar!

Efter graviditeter, förlossningar och under livets gång, så försvagas bäckenbottenmuskulaturern, vilket kan leda till framfall, urinläckage, svårigheter att hålla sig under längre tid när man är kissnödig - därför är knipövningar enormt viktigt för kvinnor - i alla åldrar!

Dessa kulorna har otroligt många olika utseenden, och det är en ganska stor skillnad på knip- och stimulanskulor.
Knipkulor är oftast tillverkade av solida material - så som metall eller glas, medans stimulanskulor finns i enormt många olika material. Den största skillnaden mellan dessa kulorna är att stimulanskulorna oftast har en större diameter - och de har en lös tyngd inuti sig, som gör att den skapas 'vibrationer' i varje rörelse du gör! När den inre tyngden slår mot ytterväggen av kulorna, blir slagen precis som vibrationer - och då drar bäckenbottenmuskulaturen automatiskt ihop sig! Stimulanskulor kombinerar helt enkelt nytta med nöje!

Den mindre modellen - knipkulor - kan även användas under samlaget - för att ge både henne och honom extra stimulans. Kulorna kan inte ta vägen någonstans - utan kommer rulla vaginalt och stimulera slidväggarna och mannens penis.

Knipkulor brukar ligga helt löst, och de faller ut av sig själv - tack vare tyngdlagen och dess vikt - medans stimulanskulor oftast är utrustade med ett snöre eller band, så de enkelt kan dras ut istället.
För att enklast få ut knipkulorna, är det enklast att stå på huk eller på knä över ett mjukt underlag - som sängen eller en matta. När du lappnar av i bäckenbottenmuskulaturen, kommer tyngden och tyngdlagen göra att de trillar ut helt av sig själv. Står du inte över ett mjukt underlag, kan kulorna spricka om de slår i ett hårt underlag.

Vi rekommenderar att man använder sig av kulorna i 20 minuter varje dag - då får du maximal träning, och minimerar samtidigt risken för att få träningsvärk. Om du får träningsvärk, känns det undgefär som mensvärk - och det är precis lika farligt som efter du har haft ett tufft gym-pass - det vill säga helt ofarligt!

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt