Penis Extensions & Sleeves


Alla män har någon gång önskat sig en större penis - antingen på längden, bredden eller både och. Det finns dock snabb hjälp att få!
här hittar du penissleeves och extensions - som du trär över din penis!

I vårt sortiment hittar du både naturtrogna överdrag och sleeves som har en stimulerande yta - så din partner får extra mycket njutning! Vissa av dessa överdragen är hårda och fungerar som en strap-on - fast de är ihåliga så att män kan bära dem. Detta är ett väldigt bra alternativ för dig som av någon anledning har väldigt svårt att få erektion - men ändå vill ha en massa närhet med din partner och ge denne njutning.

Du hittar en rad olika effektiva sexhjälpmedel för män och problem som kan uppkomma med åren. vi erhåller allt från bedövningssprayer - för män som lider av för tidig utlösning, till penispumpar - för män som har svårt att få erektion.

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt