Penisringar


Penisringar - även kallade erektionsringar eller pubisringar - är ett otroligt effektivt och smidigt sätt att behålla erektionen med! Dessa ringarna finns i mängder av olika utföranden, material, färger, storlekar och med olika funktion - men alla har gemensamt att de hjälper mannen att behålla ståndet!

I vårt sortiment med penisringar hittar du ringar som är med och utan vibrator, som är ställbara eller i en fast storlek och med olika material - allt från silkeslen flexibel silikon till hård metall.

Om du är oerfaren när det kommer till penisringar, rekommenderar vi att du väljer en av de modellerna som är ställbara i storlek. De drar du själv åt - och när du har hittat ett läge och en storlek som passar just dig, kan du sedan välja och vraka bland en massa andra spännande erektionsringar!

I vårt sortiment hittar du även ringar som gör det extra skönt för både han som bär ringen - och hans partner! De ringarna vi har med vibrator, är i regel framtagna för att ge en kvinnlig partner härlig klitorisstimulans - men du kan också vända ringen upp-och-ner och upplev njutningen som vibratorn skänker området mellan penisen och pungen. Om du bär penisringen bakom pungen - kan en vibrerande ring stimulera perineum - det känsliga området mellan analöppningen och pungen!

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt