Stay-Up's & Stockings


Stay-Up's och Stockings är ljuvliga alternativ till strumpbyxor - som garanterat plockra fram den kvinnligaste sidan du besitter! Bland våra underkläder hittar du extra sexiga strumpor, som har spännande design och det lilla extra - som du inte hittar i vanliga klädaffärer.

Stay-Up's håller sig själva uppe, men man kan också använda dem tillsammans med en höfthållare ett plagg som är berikade med strumpeband. På insidan av denna typen av strumpor finner du silikonband, som gör att friktionen mellan din hud och banden, håler strumporna perfekt på plats.

Stockings är samma typ av strumpor som Stay-Up's, men de saknar silikonbanden på insidan. Denna typen av modell sitter absolut bäst på plats med hjälp av en höfthållare eller andra liknande plagg med strumpeband.

Oavsett vilken typ av strumpa du välje - så kommer din kvinnlighet gå upp till max, och ditt sex-appeal kommer bli skyhögt! Och om inte annat - så kommer din partner garanterat uppskatta denna typen av plagg - i och med att de helt är utan gren! 

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt