Vibratorer - Intimaffären.se - Sexleksaker


Vibratorer är tveklöst den typen av sexleksak som är absolut mest populär! Denna härliga och otroligt stimulerande funktionen finns i så gott som alla olika typer av sexleksaker och sexhjälpmedel - allt från klitorisstimulatorer och fingervibratorer, till penisringar och penispumpar.

Vibrerande sexleksaker uppskattas av både kvinnor och män, och det var den 5:e motordrivna uppfinningen som patenterades i världen, och det var 1902 - dock under "personlig massör".
Från början användes vibratorer inom psykiatrin, och de skulle hjälpa kvinnor med "hysteri". Vibratorn de då använde var tvungen att manövreras av 2 personer, och samtidigt som den stimulerade, så masserades kvinnans klitoris med vegitabilisk olja tills hon fick orgasm.

Trots dagens kunskaper inom sexualitet, njutning och hälsa, så är det än idag förbjudet i delstaten Alabama, USA att äga en vibrator. Och om du ska fara till Texas, får du max ha med dig 6 dildos - fler får man nämligen inte äga enligt lag!
Enligt forskning, så har kvinnor och män, som avnjuter vibratorer - en bättre hälsa både vaginalt och analt - än de som inte avnjuter sexleksaker. Detta beror mycket på att vibratorer gör att orgasmer och njutning generellt blir mycket mer intensivt, vilket gör att musklerna i genitalierna tränas upp mycket mer intensivt!

I vårt sortiment finner du massor av vibratorer, både till henne och honom - vid sololekar - och leksaker att avnjuta när man är två. 
Vi har valt att samla små vibratorer, specialare och parvibratorer i denna kategorin. Men du hittar sexleksaker med vibrator i de andra kategorierna också.

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Din leksak, om den inte är tillverkad i Glas, Sten eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt