Klitorisstimulator - Lelo Sona Cerise - Intimaffären.se Klitorisstimulator - Lelo Sona Cerise - Intimaffären.se Klitorisstimulator - Lelo Sona Cerise - Intimaffären.se

Klitorisstimulator - Lelo - Sona Cerise

999 kr
Finns i lager
Slutsåld - Kommer inom kort!
.
  Köp » Fri frakt vid köp över 600 kr
Slutsåld - Kommer inom kort!
Produktbeskrivning:

Upplev en obeskrivligt effektiv och njutbar klitorisstimulator - från Lelo!
Sona Cerise är en obeskrivligt härlig klitorisstimulator, som med hjälp av pulserande tryckluft ger din klitoris en behandling du aldrig tidigare har upplevt!
Sona stimulerar 75% mer av klitoris än en vanlig klitorisstimulator - vilket gör den till en ren njutningsmaskin!

Sona Cerise har en lyxig och ergonomisk design, som gör den enkel att hålla, samtidigt som den har Lelo's exklusiva detaljer.
Sona är 100% vattentät, vilket gör att denna godingen kan följa med dig in i badrummet och avnjutas både i duschen och badkaret.

Sona har 8 olika fenomenala lägen, som kan regleras i styrka med hjälp av de integrerade knapparna. På 2 timmar laddning, har du 1 timme - på maxläget - med njutning framför dig! Och till Sona medföljer en lyxig ask, laddare, Lelo's 10 åriga kvalitétsgaranti, en förvaringspåse samt en liten påse med Lelo's vattenbaserade glidmedel.

Som bonus - erhåller du 1 års garanti på denna härligheten! Avnjut denna exklusiva godingen tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel och uppnå helt nya hissnande höjder av njutning!

 

Produktinformation
 Vibrationer  -
 Funktioner  8 Olika intensiva lägen
 Rotation  -
 Material  Silikon, ABS
 Längd  11,5cm
 Ø  5,6cm
 Batterier  Inbyggda
 Inkl. Batterier  2h laddning = 1h njutning
 Färg  Cerise
 Yta  Silkeslen
 Hårdhet  Hård, fast
 Ljudnivå  Supertyst <50dB
 Delar  1 + tillbehör
 Framtagen För  Kvinnor
 Kategori  Klitorisstimulator
 Varumärke  Lelo

 

Använd ett vattenbaserat glidmedel till denna sexleksaken - så håller sig materialet på topp!Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt