Prostatavibrator - Intimaffären.se - Sexleksaker


Prostatastimulans är en form av manlignjutning som fler och fler har börjat njuta av.
Det är i prostatan som 20% av satsen, som kommer vid utlösning, produceras.

2004 gjordes en studie i USA gällande prostatacancer, och den visade att stimulans och tömning av prostatan motverkar risken att få prostatacancer. Studien har uppmärksammats i hela världen - och Karolinska Institutet håller med om resultatet i studien.

Prostatan är placerad ungefär 5cm upp i ändtarmen - och stimulans av fingrar, stavar och stimulatorer gör att orgasmen och utlösningen blir obeskrivlig! 

När man letar efter prostatan, så känner man den ganska enkelt - då den känns som en kastanj. Ett fantastiskt sätt att böra utforska prostatastimulans på, är att föra in tummen och pressa den mot ändtarmens främre vägg och samtidigt massera neråt - samtidigt kan du stimulera området mellan pungen och analöppningen - perineum - som också är en otroligt känslig punkt!

I vårt sortiment har vi prostatamassörer som är både med och utan vibrator, har olika storlek och olika form. Men de har alla gemensamt att ge prostatan en eanstående stimulans!

Vi rekommenderar att du använder dig av rikligt med glidmedel vid prostatastimulans - för bästa tänkbara stimulans!

Tänk på att Du alltid skall använda vattenbaserat glidmedel till Dina sexleksaker, om de inte är tillverkade i Glas, Sten, ABS-plast eller Metall - dessa kan användas med alla sorters glidmedel, och glöm inte att ta ur batterierna ur dina batteridrivna sexleksaker när de inte används - för att skona motorn.

Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt