Prostatamassör - JoyDivision - Joystick Booster Pro

349 kr
Finns i lager
produkten har utgått ur sortimentet
.
  Köp » Fri frakt vid köp över 600 kr
produkten har utgått ur sortimentet
Produktbeskrivning:

Den perfekta prostatamassören för dig som är nybörjare och nyfiken på riktig prostatastimulans! Joy Booster Pro från Joy Division är en härlig prostatamassör i perfekt storlek för att passa nybörjare och proffs. Denna härliga massören erbjuder dig 3 olika vibrationslägen, som kommer från en superstark vibrator. Joystick Booster Pro har den perfekta formen för att kunna komma åt prostatan på bästa tänkbara sätt och tillsammans med vibrationerna är detta en ren njutningsmaskin!

Du reglerar enkelt vibrationerna i änden av vibratorn, och vibrationerna går även till den platta biten - som stimulerar perineum, det känsliga området mellan anal och pung. Till Jostick Booster Pro medföljer en liten prvförpacking med det stosäljande glidmedlet Aqua Glide samt en förvaringspåse. Avnjut denna härliga prostatamassören på egen hand, eller under sexakten tillsammans med en partner!

 

Produktinformation
 Vibrationer  3 lägen
 Funktioner  L-formad Prostatavibrator
 Rotation  -
 Material  Silikon, ABS
 Längd  13cm
 Ø  ca 2-3cm
 Batterier  1x AA
 Inkl. Batterier  Nej
 Färg  Svart
 Yta  Slät, silkeslen
 Hårdhet  Fast, lätt flexibel + hård
 Ljudnivå  Medel
 Delar  1 + tillbehör
 Framtagen För  Män
 Kategori  Prostatastimulatorer
 Varumärke  Joy Division

 

Använd ett vattenbaserat glidmedel till denna sexleksaken - så håller sig materialet på topp!Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Vårt sortiment
Varumärke
Övrigt